Εκδρομή Β Λυκείου

6/4 – 9/4 -2024, 

πραγματοποιήθηκε η 4ήμερη εκδρομή της Β’ Λυκείου !!! 

Οι προορισμοί πολλοί και ωραίοι!!!  Θερμοπύλες, Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα,  Μουζάκι, Πύλη, Περτούλι, Ελάτη, Μετέωρα, Καλαμπάκα,  Τρίκαλα!!! 

Μία εκδρομή που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά μας να έρθουν σε επαφή με τη φύση   και να τα γεμίσει γαλήνη, ψυχική ηρεμία,  και να τα αποφορτίσει από την ένταση των καθημερινών τους υποχρεωσεων!!! 

Μία εκδρομή γεμάτη χαμόγελα που βοήθησε να αναπτυχθούν ωραίες σχέσεις μεταξύ των παιδιών  αλλά και με τους καθηγητές, μιας και έπρεπε να λειτουργήσουν ως ομάδα , με έντονο το αίσθημα της συνεργασίας και της επικοινωνίας!!!!  

Τα οφέλη πολλά και σημαντικά  ενισχύοντας την προσωπική ανάπτυξη, την κοινωνική εξέλιξη και τη δια βίου εκτίμηση για τον φυσικό περιβάλλον εξασφαλίζοντας μια ασφαλής και ευχάριστη εμπειρία για όλους γεμάτη χαμόγελα, αγάπη, αγκαλιές, τραγούδια!!! 

Και φυσικά αξίζει να σημειωθεί, τα συγχαρητήρια και η επιβράβευση που δόθηκε στο σχολείο μας για την άψογη συμπεριφορά των παιδιών μας τόσο στον χώρο του ξενοδοχείου, όσο και στο χώρο του πούλμαν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων!!! 

Και του χρόνου με υγεία!!!